Nieuws

AFTERMOVIE VLIETDAGEN - LEVEN AAN DE VLIET 2020

Met deze aftermovie kijken we terug op de maand september, die in het teken stond van Leven aan de Vliet. Bekijk de aftermovie hier!

Lees verder

LIVE AAN DE VLIET | DE VOLLEDIGE UITZENDING

Bekijk hier de live uitzending terug waarin we laten zien wat er nog wel mogelijk was tijdens de Vlietdagen 2020. Naast deze items was er een quiz, flashbacks en interviews met bekende lokale gezichten.

Lees verder

STADSONTBIJT VLIETDAGEN GEANNULEERD!

Het Stadsontbijt t.b.v. de Vlietdagen op zondag 20-09 is geannuleerd. Vanwege het toenemende aantal Corona besmettingen in onze regio zijn er gisteren in de persconferentie van het kabinet een aantal aanvullende maatregelen aangekondigd. Om te voorkomen dat een gezellig Stadsontbijt kan zorgen voor een negatief beeld achteraf, heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg besloten het ontbijt niet door te laten gaan.

Lees verder

Promofilmpje Vlietdagen 2020

Bekijk hier nu het promofilmpje van de Vlietdagen editie 2020!

Lees verder

MEEDOEN AAN HET VLIETDAGEN PROGRAMMA 2020?

Vindt u het leuk om met uw onderneming in de week van 14 t/m 20 september '20 deel te nemen aan het culinaire Diner aan de Vliet programma? Of met uw instelling/vereniging op eigen terrein een open dag te organiseren?

Lees verder

UPDATE VLIETDAGEN 2020

Helaas kan het evenement de Vlietdagen, op de manier zoals we het evenement kennen, dit jaar geen doorgang vinden. Er is gekeken naar wat er wél mogelijk is. Benieuwd? Lees dan nu verder.

Lees verder

Kids Heroes Fun Cruise

Meer dan 20 levensgrote poppen varen vanaf de Huygenshaven in Voorburg in een grote vrolijke optocht naar de sluizen van Leidschendam.

Lees verder

De Vlietdagen 2019 zijn in aantocht!

Op zaterdag 21 en zondag 22 september presenteert Leidschendam Voorburg zich tijdens de 14e editie van de Vlietdagen.

Lees verder

De historie van de Vlietdagen

De Vlietdagen werden voor de eerste maal georganiseerd in 2005, een jaar na de eerste editie van Vloot over de Vliet.

Lees verder