Kids Heroes Fun Cruise

Vraag vast aan je vader en moeder, opa en oma, tantes en ooms of ze zondag 16 september mee willen gaan kijken naar de Kid's Heroes Fun Cruise, een vrolijke botenparade met kinderhelden van toen en nu.

 

Op zondag is er tijdens de Vlietdagen weer een Kids Heroes Fun Cruise tussen Voorburg en Leidschendam. De eerste drie edities trokken honderden vrolijke kinderen naar de kades van Leidschendam en Voorburg. Om de pret te verhogen komt er deze editie een podium bij The  River in Voorburg waar om 13.30 een groot kinderfeest losbarst met live kids muziek.

Om 14.00 komt de grote vloot voorbij varen en kunnen de kinderen zwaaien naar de meer dan 20 kinderhelden. Dat zijn helden van nu zoals Buurman en Buurman en Shaun het Schaap, maar ook kinderhelden van toen zoals Popeye, Snoopy en Tom & Jerry, zodat het ook voor de ouders en grootouders een feest der herkenning wordt. 

Om 14.30 uur start in Leidschendam voor de wachtende kinderen de interactieve Kids Heroes Fun Show op het grote podium voor de kerk en rond 15.00 uur arriveert de vloot dan in het Sluisgebied van Leidschendam. Daar gaan de kinderhelden aan wal en richting het grote podium waar ze door de burgemeester uitgezwaaid zullen worden.

terug naar nieuws