UPDATE VLIETDAGEN 2020

06 augustus 2020,

De Vlietdagen zoals dit afgelopen jaren heeft plaatsgevonden, waren sfeervolle festivals met een weekend vol (nautische) activiteiten. Beiden stadskernen stonden in het teken van verschillende feestelijke activiteiten in samenwerking met lokale partners. De komst van het Coronavirus houdt de wereld in zijn greep, zo ook ons land. Helaas kan het evenement de Vlietdagen, op de manier zoals we het evenement kennen, dit jaar geen doorgang vinden.   
 
Groepen samenbrengen is niet gewenst, maar er zijn andere mogelijkheden voor een evenement zoals De Vlietdagen. Om iedereen te laten genieten van al het moois dat in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk te vinden is, is er gekeken naar wat er wél mogelijk is tijdens de Vlietdagen 2020.
 
Culinaire Armada op de wal zal dit jaar aftrappen op zondagmiddag 06 september van 12:00 uur tot 16:00 uur. Zes enthousiaste keukenbrigades vinden onderdak in een feestelijke entourage op het voorterrein van Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Zin om een middag heerlijk te genieten? Koop nu je kaartje op: www.armadaaandevliet.nl
 
Na deze geweldige aftrap heeft u de smaak te pakken en kunt u van 14 t/m 20 september 2020 genieten van het culinaire Diner aan de Vliet programma. Lokale restaurants bieden 7 dagen lang een speciaal Vlietdagen week- gerecht of menu aan!
 
Ontdek na het eten Leven aan de Vliet door middel van bijzondere wandel- en fietsroutes aangeboden door de Vlietdagen. De routes brengen u langs alle bezienswaardigheden in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Kijk voordat u op pad gaat welke Open Dagen er georganiseerd worden op deze dag. Er worden namelijk gedurende de week open dagen georganiseerd door verenigingen en instellingen op eigen terrein. Zeker een tussenstop en bezoek waard!
 
De week zal afgesloten worden met het welbekende Stadsontbijt wat dit jaar in zowel Leidschendam, Voorburg en Stompwijk georganiseerd wordt! Blok zondag 20 september van 09:00 uur tot en met 12:00 uur alvast in uw agenda voor een overheerlijk ontbijt.
 
Deelnemers aan het Vlietdagen programma worden gedurende de week extra onder de aandacht gebracht in samenwerking met Support Your Locals L-V. Eric Bouwman zal zoveel mogelijk deelnemers bezoeken en korte filmopnames maken t.b.v. een online tv-registratie. Op zaterdag 19 september zal uw hele avond gevuld zijn met een geweldige show vanuit het theater waar de Vlietdagen 2020 tv-registratie uitgezonden zal worden. U kunt deze avond thuis live bijwonen. Zorg dat u klaar zit, deze avond zit vol verassingen!
 
Vind u het leuk om met uw onderneming in de week van 14 t/m 20 september 2020 deel te nemen aan het culinaire Diner aan de Vliet programma? Of met uw instelling/vereniging op eigen terrein een open dag te organiseren? Dat kan! Meld u dan nu aan via: vlietdagen@dbevenementen.nl

Houd de website en socials in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent het programma. 

Mede namens de gemeente Leidschendam-Voorburg
De organisatie van de Vlietdagen
DB Evenementen
Support Your Locals L-V
 

terug naar nieuws