2020: Iedere eerste dinsdag van de maand Buurtresto 'Samen eten'

In de functie als 'buurthuis van de toekomst' organiseert RKAVV iedere eerste dinsdag van de maand een Buurtresto ‘Samen eten’.

Ons buurtresto wil mensen uit de buurt graag meer met elkaar verbinden door gezellig met elkaar te eten. En iedereen is van harte welkom! Niet alleen ouderen uit de wijk, maar ook mensen die om een andere reden wat minder makkelijk de deur uitgaan en daarmee minder sociale contacten hebben. Het is voor iedereen belangrijk om bekenden te blijven ontmoeten, gezelligheid te ervaren en te blijven deelnemen aan de maatschappij.

Een team van vrijwilligers zorgt voor een heerlijk 3-gangendiner voor slechts 6 euro pp. ‘Samen eten’ we aan gezellig gedekte tafels waar leuke gesprekken en ontmoetingen tot stand komen. Daarnaast proberen we met regelmaat iets extra’s te organiseren, zoals een beweegsessie of het geven van informatie over diverse onderwerpen (denk aan veiligheid, vitaliteit).

Elke avond wordt afgesloten met een kopje koffie aangeboden door 'Wij Zijn RKAVV',  het maatschappelijke label van RKAVV.

Wij kijken er naar uit om buurtbewoners te mogen ontvangen en met elkaar een fijne avond te hebben. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan denken we graag mee over een oplossing.

Terug naar programma