2020: Open-Huis Sector V

Open huis ‘Sector V’ aan de Vlietweg 15
 
Op zaterdag 26 september 2020 organiseren de ondernemers van bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’ aan de Vlietweg 15 in Leidschendam een open huis van 12:30 tot 15:00 uur. Maar liefst 40 ondernemers op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit openen die dag de deuren van hun praktijk of werkruimte. Iedereen is van harte welkom voor een gratis workshop, korte behandeling of een praatje. In het koffiecafé kunt u genieten van een hapje en een drankje.
 
De ondernemers zijn actief op heel diverse gebieden. Zo kunt u die middag komen kijken bij een kindertheater, fotograaf, creatief atelier, loopbaancoaches, masseuses, voetreflextherapeuten etc.  Het precieze programma kunt u vinden op facebook en www.sectorV.nl.
 
Wethouder Astrid van Eekelen is enthousiast over het initiatief van de ondernemers. "Ik ben trots op de kleine ondernemers die zorgen voor een heel divers aanbod in onze gemeente. Met het open huis laten ze zien welke mooie diensten en activiteiten we in Leidschendam-Voorburg in huis hebben. Door hun deuren te openen vergroten ze hun bekendheid wat zorgt voor verbinding met inwoners van onze gemeente.”
 
Verbinding met de buurt
Initiatiefneemster Angelique Pardoen van Praktijk Zonnevlecht vertelt: “Iedereen kent het pand aan de Vlietweg, maar welke mooie activiteiten achter de deuren plaatsvinden is helaas van buiten niet zichtbaar. In mijn werk als massagetherapeut staat de verbinding met de cliënt centraal, in het gebouw zoeken de huurders onderling verbinding met elkaar en met dit open huis wil ik naast zichtbaarheid ook de verbinding met de inwoners van Leidschendam-Voorburg versterken. De diversiteit van de ondernemers geeft een goed beeld van het ruime aanbod wat ‘Sector V’ te bieden heeft. Naast de opengestelde ruimtes, activiteiten en workshops, staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar in het gezellige koffiecafé. Kom langs en laat je verrassen!”
 
Programma
Om de open dag veilig te laten verlopen zijn corona-maatregelen getroffen. Zo is er een looproute en worden de bezoekers bij binnenkomst gevraagd zich te registreren en de handen te desinfecteren. Meer informatie over het programma vind je op facebook en via www.sectorV.nl

Kijk ook voor meer informatie op Facebook: https://www.facebook.com/events/635995943701063/?active_tab=discussion

 

Terug naar programma