2021: scouting Hubertus-Brandaan

Hubertus-Brandaan is een eigentijdse vereniging met een breed scala aan indoor- en outdooractiviteiten. In het park, op het water en rondom ons mooie clubgebouw. De groep is gehuisvest in een prachtig pand langs de Vliet, aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Een uitstekende uitvalsbasis voor alle activiteiten.

In tegenstelling tot veel andere scoutinggroepen in de regio is bij de Hubertus-Brandaan van het traditionele scoutinguniform geen sprake. Een blauwe sweater en T-shirt vormen het visuele kenmerk. Zowel de van origine Voorburgse ‘padvinderij’ Sint Hubertus als de Haagse Brandaan-groep zijn opgericht in de vroege jaren dertig van de vorige eeuw. In 1989 hebben de twee groepen elkaar gevonden en een fusie was het resultaat: Scouting Hubertus-Brandaan. In 2024 vieren we alweer het 90-jarig jubileum en zijn we 35 jaar samen!

Op zaterdag 25 september is er een leuk programma voor kinderen samengesteld:
Alle kinderen krijgen een Buurman & Buurman klussenkaart waarmee ze spellen kunnen doen. Natuurlijk zijn Buurman en Buurman er ook!
Spelen als spijkerplankje maken, Buurman-tikkertje, Buurman-kluskist versieren, Buurman-parcours, Buurman knikkerbaan, junior Kop van Jut.
De beste klussenkaart verdient natuurlijk een prijsje!

10:30 -12:30 (4-7 jaar) 
13:30-15:30 (6-10 jaar) Voor deze kinderen wordt ook kano varen aangeboden.

Als kinderen willen meedoen (en geen lid zijn van Hubertus-Brandaan), graag even vóór 22 september aanmelden via info@hubertus-brandaan.nl

 

Terug naar programma