2021: Theater Ludens

OVER LUDENS
Theater Ludens: dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Met meer dan 150 voorstellingen leveren wij u een geweldig aanbod op gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. 
U kunt eenvoudig en snel kaarten bestellen via deze website en direct afrekenen met uw bankpas via iDEAL. De servicekosten bedragen € 0,50 per ticket. U ontvangt van ons een e-Ticket. Deze kunt u uitprinten of aanbieden via uw mobiele telefoon. 

Reserveer nu uw kaarten via: https://theaterludens.nl/voorstellingen/

CABARET - ALEX PLOEG - EGO
Zaterdag 25 September 2021 
 
Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3). Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

In EGO zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen.

 

JEUGSTHEATER - BELIEF/ SANNE ZWEIJE - TROLLENJONG (4+)
Zondag 26 September 2021 
 
Een hartverwarmende kleutervoorstelling over een trol die ballerina wil worden. Geïnspireerd op Billy Elliot. 

Terug naar programma