2021: Culinaire Armada

Op zaterdag 25 september wordt alweer de 15e editie van de Vlietdagen georganiseerd. Dit evenement wordt wederom aangesterkt door een geweldig scala aan restaurants uit Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. Zij slaan de handen ineen en serveren een zes gangen diner op een hoogstaand niveau, onder de titel ‘de culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk’.

Varende op de Vliet, komt u langs zes gastronomische restaurants waar u allen geniet van smaakmakende gerechten. U start uw rondvaart bij de Oversteek in Rijswijk en gaat vervolgens langs de keukens van Restaurant Elea, Restaurant Savarin, Restaurant Villa la Ruche, Central Park Voorburg, Brasserie de Koepel en Restaurant Bij Erik. De keukens zijn allen gesitueerd bij een brug langs uw route.

Voor € 62,50 verschaft u zichzelf toegang tot dit gastronomische hoogtepunt, wat plaatsvindt op de Vliet. Mocht u zelf niet in het bezit zijn van een vaartuig, dan kunt u een entreekaart inclusief een plek op de rondvaartboot à € 87,50 per persoon aanschaffen. De toegangskaarten zijn te verkrijgen via Heerlijk.nl. Deze entreekaarten zijn exclusief het gebruik van een vaartuig. Het is niet verplicht om de route per vaartuig af te leggen. Mocht u bijvoorbeeld liever op de fiets of wandelend komen, dan is dit uiteraard geen probleem. U kunt dan de toegangskaart van € 62,50,- aanschaffen.

Zet zaterdag 25 september vast in uw agenda en bestel uw toegangskaarten!

Kijk voor meer informatie op Heerlijk.nl.

Graag tot dan!

Terug naar programma