Kinderactiviteiten Leidschendam

Kade bij Petrus & Pauluskerk

Lopen over water in de Aquabubbels- en rollers
kosten  €3,50

Damplein en Sluiskant

Gezond én goed voor het milieu met scouting Hubertus-Brandaan
Deze Vlietdagen worden sportief! Scouting Hubertus-Brandaan organiseert tijdens de Vlietdagen een uitdagend spellenparcours met het thema duurzaam en gezond. Alle kinderen uit Leidschendam-Voorburg en omstreken zijn op zaterdag 15 september vanaf 11.00 uur de hele dag welkom op het Damplein, aan de Sluiskant en op de Vliet. 

Samen met Scouting Hubertus-Brandaan blijf je goed in beweging. Bij ieder onderdeel kun je een leuk spel doen, een mooie knutsel maken of je laten schminken. Haal een gratis bloemen-strippenkaart op bij de infostand voor een hele middag bewust-plezier! Bij inlevering krijg je sowieso een leuke verrassing en je maakt kans op een mooie prijs. 

Kanoën, surfen en ontspannen!
Je kunt onder meer kanoën, waarbij je al de 'rommel' zo snel mogelijk uit het water moet halen. Surfen op een echte surfsimulator en zo snel mogelijk in de snelheidstunnel gaan. Kortom, genoeg avontuur en meedoen is gratis! Voor de ouders zijn voldoende terrassen en versnaperingen in de directe omgeving. Ontspan en neem een drankje, terwijl de kinderen zich vermaken met een potje hot shot. 

Gezond maar lekker!
Op het Damplein maak je kennis met het koken van de lekkerste dingen, zo kun je zelf je gezonde en lekkere snacks maken in een keuken of boven een vuurtje.  Diverse verrassende spellen staan opgesteld bij de boom. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten. Heb je alle spellen gedaan, dan wacht er een overheerlijke verrassing. 

Creativiteit en actie bij meisjesscouting Satoko Kitahara
Ben jij miss sunshine, dan zijn we op zoek naar jou! Kom bij ons bij ons je creativiteit laten zien bij twee leuke meidenknutsels. 
Je mag je eigen ibiza armbandjes komen knopen en/of een canvas tas komen versieren. 
Ook is er altijd ruimte voor actie. Ga in ons labyrinth op zoek naar de juiste 4 cijferige code en verdien een gratis zonnekoek!

De kinder activiteiten op en rondom het Damplein in Leidschendam worden mogelijk gemaakt door:
- Satoko Kitahara 
- Humbertus Brandaan
- De Damherten
- Pius XII
- De Vlietkinderen

 

Terug naar programma